RING OSS - 08-124 108 91

Stenläggning Stockholm

RING OSS - 08-124 108 91

Stenläggning

Vi erbjuder stenläggning i Stockholm

Välkommen att anlita oss när ni önskar er en snygg stenläggning i Stockholm. Vi erbjuder stenläggning, med förberedande markarbete. Om ni helre önskar asfaltering, dränering och schaktning eller grävning erbjuder vi även de tjänsterna samt förberedande arbete för stenläggning.

Vilket pris är det på stenläggning?

Priset kan variera en hel del. Några sådana variationer är beroende på vilken slags sten som ni väljer till er stenläggning. De flesta stensorter kan gå på cirka 100-250 kronor/kvm och en stenläggare brukar ta mellan 400-700 kronor/timme. Alltså; beroende på vilken slags sten och hur stor yta som ni önskar till er stenläggning, kommer även arbetskostnaden att variera.

Önskar ni stenläggning runt huset?

Att lägga stenläggning runt huset är en bra idé. Vi hjälper er att göra er tomt, trädgård, parkering och uppfart snyggare. Vi arbetar med kvalitet och ser till så att er stenläggning på uteplats, stenläggning runt huset eller i trädgården blir fin och så att ni blir nöjda.

Varför lägga sten runt huset?

Att göra en stenläggning runt huset gör så att fastigheten håller sig fri från fukt. Att plantera växter närmast huset, gör att både fasaden och husgrunden blir fuktig och porös. Ett hus mår bäst av en stenläggning runt huset.

Så arbetar vi med stenläggning

En god planering av en stenläggning är viktigt. Ju bättre planering desto bättre resultat. När ni tar kontakt kommer vi gärna ut på ett första och förutsättningslöst besök, då ni kan berätta hur ni planerar er stenläggning.

  • Vi bearbetar platsen för stenläggning med ordentlig grävning för förberedelse inför stenläggning. 
  • Vi lägger markduk för att skydda stenläggningen mot ogräs
  • sedan fyller vi på med bärlager av grus och makadam
  • Vi lägger fin sätt- och fogsand, som vi sedan kan använda för stenläggningen.

Sten runt träd/i rabatt

Att göra sin trädgård varierad ger ett mycket bra intryck och gör trädgården mer ”ordningssam”. Om garageuppfarten ser tråkig ut kan en stenläggning göra så att den ser finare ut. Stenläggning på er tomt ger ett välskött intryck och så blir den mer lättskött också. Det gör så att ogräset inte får någon plats att gro på.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på snygg stenläggning i Stockholm!

Behöver ni stenläggning i Stockholm?